LA PIAZZA DI ROMA

LA PIAZZA DI ROMA Proef de pure Italiaanse keuken en gezelligheid!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1420 beoordelingen
22 okt 2019 om 11:42 Lekker Pizza, dunne bodem maar het duurde erg lang. Online stond 45 min, zodra ik besteld had werd dit 60 min en uiteindelijk na bellen kwam hij na 85 min. Dat was jammer.
19 okt 2019 om 22:46 Voorop gesteld, pizza’s smaken geweldig! Authentiek en vers. Bezorging was vanavond dramatisch. En op mijn samengestelde pizza van over de 15 euro waren diverse ingrediënten vergeten. Heel jammer.
19 okt 2019 om 22:12 Geweldig. Hoewel de bezorgtijd niet mis was klopte het op de minuut. Jammer van het minimale bezorgbedrag, anders zou ik hier vaker bestellen.
19 okt 2019 om 19:45 zeer vriendelijk behandeld, erg lekkere pizza's en soep. Een echte aanrader!
16 okt 2019 om 20:02 Superlekkere pizza weer, en vlotte bezorging. De bezorger was een kwartier eerder dan aangegeven. Wij bestellen altijd onze pizza bij La pia
13 okt 2019 om 23:39 Heerlijk gegeten! Royale en goed betaalbare porties, snel bezorgd en een sympathieke bezorger.
10 okt 2019 om 21:49 Lekkerste carbonara van de provincie
10 okt 2019 om 20:45 Pizza was lekker, maar had wat warmer gemogen Wel lekker snel bezorgd.
7 okt 2019 om 9:30 Pizza's waren niet echt warm
6 okt 2019 om 8:49 Prima
5 okt 2019 om 22:49 Ik bestel vaker bij thuisbezorgd dan waar ik trots op ben... Maar dit was echt geen kwaliteit, pasta was de helft van wat een volwassen persoon zou willen eten en de bezorgtijd was te lang. Niet eerder een review geschreven maar dit is gewoon niet tof